Carola längtar till Lysekil

”Jag älskar publiken och skärgårdsmiljön på Västkusten”

2016-07-26 Carola laddar upp med att själv gå på konsert och titta på sin egen idol Beyonce på tisdag kväll innan hon själv står på scenen i Lysekil på fredag kväll.
– Ibland behöver man få lite ny inspiration och stå lite på andra sidan, säger Carola, som längtar till Lysekil, västkusten, människorna, det salta havet och vindarna.

Lysekilsposten lyckades få en exklusiv intervju med Carola Häggkvist några dagar innan hon kommer till Lysekil och förgyller sommaren. Fast det blir inte utomhus i Havsbadsparken som det har utannonserats – utan inomhus på Havsbadet efter ett beslut nyligen hos Nöjet AB på grund av osäker väderleksprognos och för få sålda förköpsbiljetter.
– För mig spelar det ingen roll om det är inomhus eller utomhus, det är enbart en fråga för arrangörerna. På Havsbadet har jag varit förut och det är en vacker och gemytlig miljö. Det blir mer som en klubbspelning med närhet till publiken vilket jag älskar, säger Carola.

Carola lovar att bjuda på de flesta av hennes mest välkända låtar i Lysekil.
– Det blir allt ifrån Främling till fångad av en stormvind och även en del udda låtar som Depeche Modes ”Personal Jesus” som ligger mig varmt om hjärtat, berättar Carola, som har många fina minnen från Lysekil från sina tidigare konserter i denna stad.

Läs mer i onsdagens tidning eller på https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

 

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv