I januari tog Förvaltningsrätten beslut om inhibition av kommunfullmäktiges beslut om borgen för äldreboendet, och det är nu osäkert om och när projektet blir av. Illustration: Efem Arkitektkontor

”Bygglov för äldreboende borde inte tagits som delegationsbeslut”

Mikael Wennergren, Lysekilspartiet, gjorde protokollsanteckning

2018-02-23 Bygglov för nytt äldreboende i Fiskebäck, som nu är osäkert om det blir av, togs som ett delegationsbeslut och blev inte ett ärende för Lysekils byggnadsnämnd.
Ett sådant ärende är för stort för att tas som ett enkelt delegationsbeslut, anser Mikael Wennergren, Lysekilspartiet, ledamot och vice ordförande i byggnadsnämnden.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv