Miljöpartiet i Lysekil vill att området vid Lysekils sjukhus bebyggs ännu mer på höjden än vad som står i planförslaget. Partiet vill också ta bort bilparkeringarna längs Valbogatan och anlägga en cykelbana på den västra sidan.

”Bygg på höjden vid sjukhuset”

Miljöpartiet vill ha mer havsutsikt och ta bort parkeringarna

2018-05-18 Miljöpartiet i Lysekil har lämnat ett yttrande över det förslag till detaljplan som tagits fram för Sjukhusområdet. De vill bygga betydligt högre än nuvarande byggnader i Sjukhusområdet. Detta för att skapa fler lägenheter och för att få mer havsutsikt. Dessutom vill de ta bort alla parkeringar längs Valbogatan och bygga en cykelbana istället.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv