Bryggor i Valbodalen-Långevik rustas upp för fyra miljoner

Nybyggnation enda alternativ till avstängning – arbetet inleds inom kort

2019-09-06 Gångbryggan mellan Valbodalen och Långevik i Lysekil är i så dåligt skick att det snart inte är säkert att vistas på bryggan. Bristerna syntes redan vid en besiktning förra året.
Nu har samhällsbyggnadsnämnden beslutat att bryggan ska rustas upp. Kostnaden blir fyra miljoner kronor och arbetet startar redan i september.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv