Fr v Mona Lundin, Ingvar Dahlgen, Elsa Dahlgren och Ingrid Östermalm. Ingvar är ordförande i stödföreningen och har tidigare ordnat guldkant för de äldreboende på Gullvivan med bl a julbord, räkfester mm. Foto: Margareta Anderberg

Brygghuset bjöd Gullvivan på julbord

2018-12-10 I fredags fick de boende på Gullvivans äldreboende i Fiskebäckskil äta julbord tillagat av Jonas Svensson på Brygghuset. Ingvar Dahlgren från stödföreningen Gullvivan var den som ställde frågan till Brygghuset och levererade maten gjorde Reine Patriksson.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad:
Nyhetsarkiv