Den man hemmahörande i Lysekils kommun som misstänktes för att ha slagit en polisman i ansiktet efter att han försökt att fly från en kroppsvisitation i Uddevalla har nu fått sitt straff. Arkivbild: Pixabay

Brottades med polis under flyktförsök – döms för våldsamt motstånd

2019-05-23 Den man hemmahörande i Lysekils kommun som misstänktes för att ha slagit en polisman i ansiktet efter att han försökt att fly från en kroppsvisitation i Uddevalla har nu fått sitt straff. Mannen döms för våldsamt motstånd. Åklagaren hade yrkat på våld mot tjänsteman alternativ våldsamt motstånd inför domstolsförhandlingen.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv