Bara två gruppledarna i Lysekilspolitiken har avstått att ställning för att rädda Brastad vårdcentral. Miljöpartiets Inge Löfgren och Kristdemokraternas Ulrika Häller Lundbäck.

Brett lokalt stöd för Brastad vårdcentral

Bara (KD) och (MP) väljer att gå mot strömmen

2016-01-27 Stödet för ett bevarande av Brastad vårdcentral blir allt massivare.
Endast Kristdemokraterna och Miljöpartiet har på det lokala planet valt att inte offentligt stödja kampen för vårdcentralen.
Från (MP) råder det fullständig tystnad medan (KD) lokalt, i form av en insändare, stöder regionens planer på nedläggning.

1 200 namnunderskrifter hade man på pränt på tisdag eftermiddag. På lördag samlas resterande lappar in och man räknar med ännu fler underskrifter. Stödet för Brastad vårdcentral Närhälsan är stort.

– Jag hoppas verkligen att regionpolitikerna lyssnar på oss, att vi får behålla vårdcentralen i Brastad, säger en av initiativtagarna till namninsamlingen, Britt-Marie Didriksson-Burcher (L).

Efter att Vänsterpartiet var först ute med att protestera mot regionens förslag om nedläggning så har samtliga partier i lokalpolitiken, utom (KD) och (MP) tagit ställning för att rädda kvar vårdcentralen i Brastad…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv