Räddningstjänsten var på plats. Foto: Arkivbild

Brand på loftet – ingen skadades

2018-02-05 En mindre brand utbröt på loftet i ett uthus utanför Brastad sent på lördagskvällen. Branden bekämpades snabbt. Ingen människa skadades.

Det var i en mindre stuga som det började brinna på loftet. Det bodde folk på nedervåningen och det var de som slog larm till räddningstjänsten.
– Brandorsaken är okänd. Loftet var oinrett. Branden bekämpades snabbt och inga större materiella skador uppstod, säger Lars Bjurström vid räddningstjänsten i Lysekil.

Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv