Munkedals blåsorkester bjuder på konserter i Hedekas och i Munkedals centrum under Blåsmusikens dag på lördag. Dagen är nyligen instiftad för att synliggöra och höja statusen för blåsmusiken i Sverige. Över 200 orkestrar kommer spela musik runtomkring i landet. Foto: MBO

Blåsmusikens dag uppmärksammas med konserter i Munkedal och Hedekas

2019-05-16 På lördag infaller den nyligen instiftade Blåsmusikens dag. I Munkedal uppmärksammas detta med konserter av Munkedals Blåsorkester som uppträder vid Hedekas skola och därefter på Centrumtorget i Munkedal.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv