Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Isaksson har var för sig en fantastisk låtskatt, så det blev en lång kavalkad av hits på Havsbadet i torsdags kväll inför cirka 800 personer. Foto: Ahlbin Gustafsson

Bjöd på kavalkad av hits

Uno, Tommy och Patrik lockade 800 på Havsbadet

2015-07-17 Det blev en kavalkad av hits inför en stor och entusiastisk publik när supertrion Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Isaksson bjöd på konsert på Havsbadet i torsdags kväll.

– Vilken härlig publik! Det var en våra bästa spelningar hittills i sommar. För min egen del var det nog top 3 bland klubbspelningar under hela min karriär. Helt fantastiskt kul, sade Uno Svenningsson till LP efter konserten.
Tillsammans med Tommy Nilsson och Patrik Isaksson turnerar han runt i Sommarsverige.
Premiären ägde rum i Sundsvall, sedan blev det Öland och Skövde innan konserten i Lysekil i torsdags kväll. Totalt blir det ett tiotal konserter innan de får koppla av med lite semester.
”Har kul ihop”
– Vi har väldigt kul i hop när vi är ute. Det är också roligt att vi lockar en så bred publik, säger Uno Svenningsson, som tycker det är skönt att vara hemma i Bohuslän, så han får möjlighet att träffa sin familj under turnén.
– Efter Lysekil blir det även en spelning i Strömstad, säger Uno Svenningsson, som är bosatt sedan många år i en liten lantidyll utanför Stenungsund.
De tre artisterna har var för sig en fantastisk låtskatt, så det blir en lång kavalkad av hits på varje konsert när tre av Sveriges mest hitstinna artister är ute på gemensam turné.
– Var och en av oss har själva valt ut låtar som vi vill köra. Det går ju inte att spela allt som publiken vill höra. Det skulle ta alldeles för lång tid, säger Uno Svenningsson.
”Öppna din dörr”, ”Under ytan”, ”En dag”, ”Du får göra som du vill”och ”Dina färger var blå”, spelades liksom många, många andra oförglömliga hits som både yngre och äldre känner igen.
Naturligtvis blev det tre låtar som extranummer och hitsen som de sparade till allra sist var ”Innan klockan slår”, ”Amelia” och ”Vågorna”.
800 på Havsbadet
Mikael Gustavsson, som driver Havsbadet och arrangerade konserten tillsammmans med Stenhammar Music Group, var nöjd.
– Det blev den bästa kvällen hittills i sommar med en publiksiffra på cirka 800 personer, säger han.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv