Terje Fredh kommer på författarbesök hos Hasse Ekbrand i Lysekils Bokhandel. Torsdag den 11 oktober blir det krig och dramatik på Oscars. Förutom berättarkväll med huvudpersonen Anders Johansson så kommer Lysekil i våra hjärtan att dela ut litteraturpriset 2018 till en lokal författare. Foto: Terje W Fredh

Berättarkväll och utdelning av litteraturpriset 2018

Kulturveckan bjuder på krigsdramatik och anekdoter

2018-10-07 Under kulturveckan, den 11 oktober, blir det krigsdramatik och anekdoter från svenska västkusten under åren 1939-45. Anders Johansson, författare till ”De glömda blockadbrytarna”, ska tillsammans med Terje Fredh, berätta om en svunnen tid, men som ändå inte ligger så långt bort i tiden. I samband med författarbesöket kommer också, som en ny företeelse, Lysekil i våra hjärtan att dela ut litteraturpris.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv