Viltvårdarna Torsten Wadstein (närmast i bild) och Lars Haglund lyckades smidigt och varsamt fånga in bävern som på torsdagen förirrat sig till tandläkarmottagningen vid Valbogatan i Lysekil. Foto: Gert Oxby

Bäver fick tandläkare att rycka ut akut

Viltvårdare kom till undsättning vid Läkarvillans parkering

2019-04-26 Ibland är vissa dagar mer händelserika på jobbet än andra.
Eller vad sägs om att Gert Oxby, tandläkare i Lysekil, fick be sin patient vänta lite. Anledning var att Gert behövdes vid en akut utryckning för att ta hand om en bäver som lagt sig under hustruns bil.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv