Till skillnad från bilar har en båt längre livslängd och tappar inte i värde på samma sätt. Foto: Länsförsäkringar

Båtintresset ökar med åldern

Enligt statistik är båtägandet som störst i åldrarna mellan 40 och 70

2018-03-05 Båtlivet är lockande för många och enligt statistik från Länsförsäkringar är båtägandet som störst i åldrarna mellan 40 och 70. På lördag den 3 mars drar båtmässan Allt för sjön igång i Stockholm, ett mecka för båtfrälsta. Under en dryg vecka kan båtintresserade hämta inspiration, och de som går i köptankar kan jämföra mellan en uppsjö av olika modeller.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv