Så här har besökare varit vana att se kiosken i Pinnevik, öppen med glass, kaffe och törstsläckande drycker till försäljning. Men i år, denna bästa badsommar på länge, är kiosken stängd. Ingen har visat intresse för att hyra den, konstaterar Lysekils kommun. (Arkivfoto)

Bästa badsommaren på länge men kiosken i Pinnevik stängd

Margareta Govik: ”Tyvärr har ingen varit intresserad av att driva kiosken”

2018-07-13 Sol dag efter dag, varmt i vattnet, massor av folk vid badplatsen i Pinnevik, men kiosken stängd. Många besökare är besvikna över att kiosken inte har öppet denna perfekta badsommar.
Det är Lysekils kommun som har hand om kioskbyggnaden och hyr ut den.
– Tyvärr har ingen varit intresserad av att driva kiosken i sommar. Vi hyr gärna ut den under resten av sommaren, säger Margareta Govik, enhetschef vid driftenheten på fastighetsavdelningen.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv