Sara Chronvall, landskapsarkitekt på avdelningen för Mark och Gata, Samhällsbyggnadsförvaltningen, presenterade lekplatsen för barnen på Badhusbergets förskola. Foto: Gabriel Berndtsson

Barnen har sagt sitt – så ska nya lekplatsen se ut

2018-10-17 Många barn kan klappa sig för bröstet när nya centrumlekplatsen i Lysekil presenteras. Det har varit en lång process där alla kunnat delta genom att skicka in förslag till kommunen. Några som varit lite mer delaktiga i arbetet är Särskolan i Lysekil och barnen på Badhusbergets förskola.
Lekplatsen planeras vara färdig på den senare delen av våren, men första spadtaget planeras redan nu i vinter.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv