Britt Arpfjord hjälper Mar och Elisia som valt att pärla, de har gjort kompisarmband och nu gör de halsband. Foto: Gabriel Berndtsson

Barn och ledare ser fram emot Tisdagskul

2019-04-26 Tisdagskul är jättekul, tycker gruppen med barn från Skaftö Skola, som varannan tisdag hämtas upp av ledare (pensionärer) som tar dem till församlingshemmet i Grundsund. Här blir det lek, bakning, pysslande, turneringar och så en stunds allvar med lite gemensam bibelläsning och sång. Tisdagskul är i regi av Lysekils pastorat, Skaftö församling.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv