Erik Andreasson gjorde Munkedals 1-1-mål. I och med det klev han upp på 28 gjorda mål i årets serie, ett bakom kollegan Martin Jonasson. Tyvärr för Munkedal räckte det inte till seger. MIF föll med 3-2 i spel med en man mindre. Arkivfoto: Staffan Johansson

Baksmällan slog till för Munkedal – föll i Strömstad

Sven-Eric ”Svea” Ohlsson inte nöjd: ”Så långt ifrån fotbollspropaganda som man kan komma”

2015-09-28 Baksmälla efter säkrade seriesegern.
Ja, så kan man nog titulera Munkedals förlust i bortamatchen mot Strömstad.
– Det var ingen bra match. Tjafsigt och massa konstiga inslag. Absolut ingen seger för fotbollen och att domaren får lägga till nio minuter visar på att det maskades högt och lågt, säger Munkedals tränare Sven-Eric ”Svea” Olsson.

Förra omgången säkrade Munkedal seriesegern i division 5. Därför är det ingen jätteskräll att det fattades en del i fokuseringen, inte minst i försvarsspelet, i matchen mot Strömstad.

– Vi hade pratat en del om att hålla skärpan uppe, men det fattades något och vi agerade för passivt under den första halvleken, speciellt vid deras mål, säger ”Svea”.

Utvisning på målvakten

Strömstad tog ledningen med 1-0 efter en kvarts spel. Tio minuter senare kvitterade Erik Andreasson till 1-1. Lägg till två minuter och Strömstad var återigen i ledning, 2-1.

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv