Badhusberget blev rent och snyggt

Hundratals personer ställde upp och städade bostadsområdet

2019-09-23 Aldrig har Badhusberget, stadens största bostadsområdet, varit så rent och snyggt som efter lördagens städ­insats.
LysekilsBostäder och Hyresgästföreningen fick med sig hundratals barn och ungdomar och deltog i riks­kampanjen för att plocka skräp. Städkampanjen blev en succé i det vackra höstvädret.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv