Både Lysekil och Orust har en negativ befolkningsprognos

2018-04-28 Lysekil och Orust är kommunerna i Bohuslän som visar en negativ befolkningsprognos. Det visar befolkningsprognoser från Statisticon AB, som Nyhetsbyrån Siren har hämtat från Kommun- och landstingsdatabasen (Kolada).
– Det är i kommuner som ligger i direkt anslutning till storstäderna som man kan se en dramatisk befolkningsutveckling, säger Mats Forsberg, vd på Statisticon AB.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv