Många tillresta men också många vänner från Grundsund satt i publiken då Ola Skinnarmo föreläste, visade foton och videos från sina äventyr på Skaftö Folkets Hus. Foto: Margareta Anderberg

Äventyraren Ola Skinnarmo gästade Skaftö

2019-10-10 Över 160 personer kom till Skaftö Folkets Hus i Grundsund i söndags för att lyssna på äventyraren Ola Skinnarmo, som visade bilder och videos från sina expeditioner och inspirerande och med en stor portion humor berättade om sina äventyr, möten med människor och sitt entreprenörskap.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv