Åtalas för narkotikabrott

2018-08-19 En Hunnebostrandsbo i 25-årsåldern åtalas för narkotikabrott vid Uddevalla tingsrätt. Mannen kontrollerades av polis på en adress i Hunnebostrand under slutet av maj förra året. Där hittade polisen 280 gram cannabis och 460 gram cannabisharts. Mannen åtalas även för brott mot knivlagen då han i början på augusti 2017 ertappades med att bära kniv på en krog i Hunnebostrand. Mannen har erkänt båda brotten.

Du vet väl att du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv