”Årets Eldsjäl” är Annette Pettersson, Skalhamn, som har ett stort engagemang i flera föreningar och organisationer , men framför allt tillsammans med ”Goa Gänget” i FUB, Föreningen för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna.

”Årets Eldsjäl” utsedd

Annette Pettersson får utmärkelsen samt 10.000 kr av Lysekil i våra hjärtan

2015-03-02 För andra året i rad har ”Årets Eldsjäl” utsetts av föreningen Lysekil i våra hjärtan.
Årets vinnare är Annette Pettersson, Skalhamn, som har ett stort engagemang i flera föreningar och organisationer , men framför allt tillsammans med ”Goa Gänget” i FUB, Föreningen för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna.

Det är en enig styrelse i föreningen Lysekil i våra hjärtan som utsett vinnaren bland många olika kandidater som har lanserats i föreningens facebookgrupp.
Till skillnad mot i fjol, då bloggaren Glenn ”Glicko” Andersson utsågs till ”Årets Eldsjäl” handlade det i år inte om vem som lyckades få flest röster i omröstningen, utan styrelsen utsåg alltså en värdig vinnare bland många olika kandidater.
10.000 kronor
Prissumman har i år höjts till 10.000 kronor och vinnaren kan bara få priset en gång, oavsett hur många och stora prestationer som görs i framtiden.
Priset delas ut vid Familjens Dag/Sillens Dag den 30 maj.
Så här står det i motiveringen till att ge Annette Pettersson utmärkelsen ”Årets Eldsjäl”.
”Vinnaren har svart bälte i föreningsliv. Med sitt stora engagemang i många föreningar och organisationer har vi sett henne i flera olika sammanhang men framför allt tillsammans med det Goa Gänget i FUB, Föreningen för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna”. Hon har under många års tid lagt ner ett stort arbete på att arrangera resor, utflykter och idrottsaktiviteter för föreningens medlemmar och familjer men vi känner henne också som ledaren för Goa Gängets härliga musikaler. Med musik, dans, ett tänkvärt bakomliggande tema och stor glädje drar de alltid fulla hus där de framträder. Grattis till Annette Pettersson för sitt viktiga arbete, en värdig eldsjälsvinnare. Priset är i år 10,000 kr och delas ut 30 maj på familjensdag/sillensdag, hälsar styrelsen för Lysekil i våra hjärtan.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv