Efter att ha stått obebodda och utan underhåll i många år ska sex hus vid Åkerbräckan rivas. – Vår plan är att husen ska ha rivits innan nyår, säger Torbjörn Fredh, projektledare på Fastighet och Service som är ansvarig för rivningen i Åkerbräckan. Foto: Thomas Andersson

Äntligen ska förfallna husen vid infarten till Lysekil rivas

Löstes in av kommunen på 90-talet – först nu har pengar anslagits

2018-10-12 Äntligen finns det pengar för att riva sex förfallna hus vid infarten till Lysekil och ytterligare tre byggnader som ägs av kommunen.
– Vår plan är att husen ska ha rivits innan nyår, säger Torbjörn Fredh, projektledare på Fastighet och Service som är ansvarig för rivningen i Åkerbräckan.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv