Annika Rockström målar i Metvik.

Annika Rockström hämtar sin inspiration från naturen

2018-07-08 Annika Rockströms engagemang för vår miljö, naturen och hur man kan påverka människor i ett förändrat sätt att tänka i samhället, är stort. Det går en röd tråd genom hennes liv. Hon har hela tiden försökt att lära sig mer om miljön och föra sin kunskap vidare.
Annika hjälper andra genom att vara en god medmänniska och arbetar för en förändring hos människor, deras sätt att tänka och att ta tillvara på det material som redan finns.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Anna Larsson

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv