Andra mopedbranden på kort tid

2018-08-14 Under måndagskvällen brann en moped på Badhusberget i Lysekil. Det är andra mopedbranden på några dagar i staden.

Strax efter klockan nio på kvällen fick räddningstjänsten in larm om en moped som brann vid infarten till Badhusberget. Enligt vittnen ska ett gäng ungdomar ha tänt på mopeden, och några däck, och sedan sprungit från platsen.
– Mopeden låg där med lite annan bråte. En moped brinner ju inte så bra, så det var ingen fara att släcka den och det fanns ingen risk för spridning, säger Lars Bjurström på räddningstjänsten Mitt Bohuslän.
Mopedbranden i Lysekil var bara en i raden av bränder i Västsverige under måndagskvällen. Från Göteborg och Trollhättan rapporterades ett 80-tal bilbränder och stenkastning mot polisen.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv