Tomas Rossing, ägare Rossing Arkitekter, bodde själv med familj i 14 år på Östersidan. ”Jag vet att det går att bo här och det är en fantastisk service för att vara på landet, med färjan rakt nedanför till Lysekil”. Det är ganska unikt, påpekar Tomas.

Andra etappen i full byggnation

Tre åretruntboende och nio delårsboende

2018-01-30 Tre huskroppar har rests i den andra etappen på Östersidans nya gräddhylla Henriksberg. Första etappen med nio suterränghus resulterade i två helårsboende och för den andra etappen har ytterligare en åretruntboende tecknat sig.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv