Allvarligt men stabilt för knivhuggen 20-åring

38-årig man sitter anhållen

2016-05-30 Läget är allvarligt men stabilt för den 20-årige man som vid ett drama på Badhusberget knivhöggs i buken och fick föras med ambulanshelikopter till sjukhus på söndagsmorgonen. Polisens insatsstyrka grep en 38-årig man som nu sitter anhållen, misstänkt för försök till mord alternativt dråp.

– Jag har precis fått en rapport från sjukhuset att 20-åringen just nu genomgår en operation och att läget är allvarligt men stabilt, säger Sten-Rune Timmersjö, vid roteln för grova brott i Trollhättan.
– Omständigheterna kring händelseförloppet är fortfarande oklara, eftersom vi ännu inte har kunnat höra den knivskadade mannen, tilägger han.
Mannen hittades svårt knivhuggen i en trappuppgång på Badhusberget på söndagsmorgonen och fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter till NÄL.

Larmet till SOS Alarm kom klockan 07.26 och polisen ryckte ut med en stor styrka där även hundpatruller ingick för att spåra upp den skyldige. Platsen där 20-åringen hittades spärrades av.
På förmiddagen grep polisens insatsstyrka en 38-årig man i närheten av brottsplatsen. Han fördes till polishuset i Uddevalla för förhör. Han anhölls senare av åklagare, skäligen misstänkt för försök till mord alternativt dråp.

Läs mer i papperstidningen eller på https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv