Lukast Torp, Oliver Dahlqvist och Niklas Skarin är killarna bakom Scrap-Metal UF. ”Det går väldigt bra för oss. Vi har sålt 25 stycken ljusstakar nu”, säger Niklas Skarin.

Allt från smaksatt vatten till ljusstakar modell större

Under fredagen var det dags för årets Företagsmässa på Campus Väst

2016-01-29 – Det är en väldigt bra dag. Roligt att det är ett sådant engagemang.
Både besökare och utställare var nöjda med årets Förtagsmässa i Lysekil. Företag som gjorde allt från att sälja te och kaffe till att livekommentera e-sport ställde ut på Campus Väst under fredagen.

70 företag samsades om utrymmet i Campus Västs lokaler. Ett 20-tal av dessa var UF-företag, alltså drivna av eleverna själva. Ett UF-företag av det mer ovanligare slaget var Internetainers UF, som drivs av Simon Johansson och Edwin Havsten Blomdahl.

– Vi är underhållare på nätet. Varje vecka livesänder vi när vi spelar dataspel och kommenterar samtidigt. Vi har några trogna tittare, men vi hoppas kunna växa, säger dem.

Fruit it up

Att det här med smaksatt vatten är stort tog Elin Ljunggren och Emelie Kalentun vara på när de startade sitt UF-företag.

– Fruit it up heter företaget och vi säljer vattenflaskor med en inbyggd fruktkorg. Man lägger ner frukterna i korgen, fyller på vatten och…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv