Jane Klintbäck Gabrielsson utanför Galleri Tint.

”Akvarell är en konst där man måste ta tillfället i akt och fånga ögonblicket”

Jane Klintbäck Gabrielsson ställer ut hos Galleri Tint i Lysekil

2018-07-04 Jag passerar Tint och kikar in flera gånger under lördagen, tycker mycket om tavlorna. Tänker att det här är en konstnär som har arbetat länge med att måla och undrar över personen bakom.
Tavlorna är vackert målade och nästa publikfriande, lättsamma i ett sätt som tilltalar mig väldigt. Lätta att tycka om och ta till sig. Snyggt ramade och en inbjudande storlek.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Anna Larsson

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv