96 personer droppade in till prickmottagningen

Närhälsan Lysekil anordnade drop-in för tålmodiga patienter

2019-09-27 Tålmodiga patienter, var trots lång väntetid, vid gott mod när det erbjöds drop-in för prickmottagning på Närhälsan i Lysekil. Mottagningen hade laddat upp med fem egna läkare och en hudspecialistkonsult, inför en anstormning de anade kunde komma.
De flesta av prickarna på huden är godartade men vid varje tillfälle när prickmottagning erbjuds så brukar de hitta något fall av malignt melanom, som är den allvarligaste formen av hudcancer.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 99 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 69 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv