5 tips för en lyckad after work i Stockholm

2024-05-14 Efter en lång och intensiv arbetsvecka finns det inget bättre än att koppla av med kollegorna över ett glas och lite tilltugg. Jönköping erbjuder en mängd olika ställen som passar perfekt för en trevlig after work-upplevelse. Oavsett om du föredrar en adrenalinfylld aktivitet eller en lugnare miljö finns det något för alla.

För den äventyrliga finns möjligheten att testa airsoft, en taktisk skjutspelsaktivitet som påminner om paintball. Utrustade med realistiska airsoftvapen som Glock 17, kan man utmana kollegorna i olika scenarier och svetsa samman gruppen på ett roligt och spännande sätt. Här är fem tips på aktiviteter och ställen att hänga på i Jönköping.

1. Adrenalinfylld airsoft med kollegorna

Som tidigare nämnt så är detta en aktivitet som sätter fart på hela sällskapet, Airsoft! Vanliga inom airsoft är militära simuleringar i skogsmiljö eller polisiära insatser i bebyggda områden. Den realistiska känslan ger dig som spelare en bättre inlevelse, som hjälper dig med att hålla adrenalinet uppe under hela speltiden. Detta är värt att prova på för dig som aldrig provat. I Jönköping finns det en aktuell aktör för airsoft, vilket är Frysen Airsoft uppe vid Axamo.

Åldersgränsen för att använda airsoftvapen är 18 år. Är man under 18 måste en vuxen närvara. Så dubbelkolla åldern på deltagarna innan ni bokar.

2. Klassisk sportbar med shuffleboard

Fira arbetsdagens slut i en avslappnad miljö på en sportbar som Pitcher’s. Här kan ni umgås över en kall öl och lite bar mat medan ni kollar på fotboll på de stora tv-skärmarna. Eller varför inte utmana kollegorna i ett parti shuffleboard? Det är ett underhållande sätt att varva ner och ha kul tillsammans efter jobbet.

Andra liknande alternativ är Shooters eller O’Learys. Gemensamt är den lediga stämningen, det breda utbudet av dryck och mat samt möjligheten till aktiviteter som spel.

3. Mysig vinbar med kontinental känsla

När dagen blir kväll förvandlas vissa kaféer till stämningsfulla vinbarer. Ett exempel är Lolli Nonna Café som på kvällen blir ett fint ställe för lite vin och mackor. Slå er ner i den mysiga miljön inomhus eller ta ett bord på uteserveringen om vädret tillåter.

4. Aktivitetscenter med massa skoj

För den som vill ha lite mer action finns aktivitetscenter som Homerunners. Här kan man testa allt från bowling och interaktiv golf till jakt- och fotbollssimulatorer. Eller varför inte köra fem-kamp i arkad-sektionen?

Homerunners erbjuder även mat för hela sällskapet. Här hittar du mycket friterad mat så som buffalo wings, Hamburgare, pommes och andra klassiska rätter. Så det är bara att hänga kvar och äta middag om man blir sugen. Med andra ord ett heltäckande nöjescenter för after work.

5. Avkoppling i sköna hotellbarer

För en lugnare AW rekommenderar vi att ta dig till exempelvis Göteborg eller Stockholm. I Stockholm kan du exempelvis besöka någon av dess många hotellbarer. Ett tips är Lydmar Hotel som har en elegant men avslappnad bar med fantastisk utsikt över Norrström, Gamla Stan och Kungliga Slottet. Sjunk ner i sköna fåtöljer eller soffor och njut av ett glas mousserande eller en cocktail.

Andra stilfulla hotellbarer är Blanche & Hierta vid Brunkebergstorg, Hobo Hotel vid Brunkebergstorg och Bank Hotel vid Arsenalsgatan. Alla med unik inredning, trevlig atmosfär och kunniga bartenders.

Efter att ha läst igenom förslagen så hoppas jag du hittat något som passar dig och dina kollegor. Vare sig ni föredrar en aktionfylld kväll med airsoft, ett glas vin, häng i en sportbar, eller tar det lite lugnare i en skön hotellbar finns det garanterat något som passar er.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv