Foto: Pixabay

Vill arrendera mark för två nya större vindkraftverk på Sivik

2018-02-17 VindByggarna Lysekil AB ansöker nu hos Lysekils kommun om markarrende för två nya större vindkraftverk på Sivik. Förslaget är att placera dessa i ett läge söder om befintliga verk.
För ett av vindkraftverken går det 25-åriga arrendekontraktet ut 2020, två har kontrakt till 2025, medan ett kraftverk, Lys-Vind, har ett markupplåtande utan tidsbegränsning.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv