Simon Olsson (21) och Michel Dumont (92) stod för varsitt mål i bortamatchen mot Härryda HC. Matchen slutade med en 3-6 seger för Lysekils Viking. Arkivbild: Lennart Hård

Viking har vänt på trenden – tog sin andra raka seger

Starkast i bottenmötet: ”Vi var det bästa laget”

2017-11-16 Återigen visade Lysekil ­Viking upp sig från sin ­bästa sida. På ­onsdagskvällen tog laget sin andra raka seger och ­efteråt var det svårt för ­tränaren Tommy Själin att bara berömma en spelare.

Innan första perioden hade tagit slut hade Fredrik Hedlund sett till att Viking tog ledningen i matchen, framspelad av Jimmy Själin. Därefter började Vikings show på isen. Två minuter in gjorde Calle Nielsen 1-3, framspelad av Viktor Karlsson. 30 sekunder senare spelade Linus Nielsen fram pucken till Johan Fransson som gjorde 1-4 och fem minuter senare …

Läs hela texten i papperstidningen eller e-tidningen. Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/

Publicerad: Uppdaterad: