”Vi har beslutat att bygga fyra nya hyreslägenheter på Gränsgatan även om vi inte får det statliga stödet”, säger Emil Nyberg i Natselmag AB. (Arkivfoto)

”Vi bygger även utan statligt stöd”

Ombyggnaden på Gränsgatan fullföljs trots stoppet i investeringsstöd

2018-12-20 Tusentals planerade hyresrätter och studentbostäder runtom i Sverige riskerar att aldrig byggas efter snabbstoppet av investeringsstödet.
Fastighetsbolaget Natselmag AB i Lysekil har sökt stöd till bygge av fyra nya hyreslägenheter och kan gå miste om nära en miljon kronor.
– Vi har beslutat att bygga dessa även om vi inte får stödet, säger Emil Nyberg i Natselmag AB.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv