Räddningstjänsten var på plats. Foto: Arkivbild

Värmeljus fick brandkåren att rycka ut till Badhusberget

2018-02-06 Ett värmeljus, eller möjligen en glödande cigarett, orsakade rökutveckling i källarplan i ett av hyreshusen på Badhusberget i helgen.

Klockan var 12.24 på lördagen som räddningstjänsten i Lysekil fick larmet.
– Det blev ingen fullt utvecklad brand, utan endast rökutveckling. Vi behövde bara vädra ut uytrymmet, säger Lars Bjurström vid räddningstjänsten.
Räddningstjänsten misstänker att orsaken till rökutvecklingen var ett kvarglömt värmeljus eller en glödande cigarett som sveddade en tapet.
Polisen upprättade en anmälan om allmänfarlig vårdslöhet.

Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv