Då ställdes SAIS-försvarare Joakim Johansson mot Svarteborgs Hampus Blom. Den här gången saknades Hampus Blom i mötet som slutade osanoligt 6-5 till Stångenäs AIS. Arkivbild: Lennart Hård

Stångenäs vann helgens målkalas

Elva mål rapporterades i protokollet: ”Svängig match” säger båda tränarna efteråt

2017-09-25 I våras slutade det 2-0 till SAIS. Den här gången blev det elva mål på 90 minuter och det var inte förrän i slutet av andra halvlek som ett lag tog över lite mer.

Både Stångenäs AIS och Svarteborg FK låg till i mitten av tabellen och kunde varken gå upp eller åka ur division 5 inför helgens möte. Svarteborg hade en seger med sig i bagaget medan SAIS hade en förlust. Men det var bortalaget som började matchen bäst – då Jesper Samuelsson gjorde första målet efter bara en minut.
En försvarsmiss enligt den spelande tränaren i Svarteborg, Mikael Albrektsson, som trots det tyckte att laget kämpade på i början. Dom kom 0-2 i den femtonde matchminuten genom Philip Håkansson. Stångenäs tränare Robin Johansson var nöjd inledningsvis.
– Jag tycker det känns bra och vi spelar tryggt, konstaterar han.

Läs hela texten i papperstidningen eller e-tidningen.
Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/

Publicerad: Uppdaterad: