Med 14 gjorda mål efter sex omgångar leder Philip Håkansson skytteligan i stor stil. Närmaste utmanare, Emeka Uche i Grebbestad 2, har gjort sju mål. Farhågorna att Jesper Carlzons skadefrånvaro skulle påverka SAIS målproduktion har inte blivit verklighet, än i alla fall. Arkivfoto: Lennart Hård

Stångenäs vände underläge till seger

Philip Håkansson fortsätter ösa in mål – fyra nya

2017-05-20 2-0-underläge i paus efter en bedrövlig insats. Stångenäs hade mycket att göra för att fixa segern mot Rosseröd.
– De var bra i första halvlek, vi var bra i andra, säger tränaren Robin Johansson.

Efter nio minuter stod det 1-0, efter 35 kom 2-0. Stångenäs fick ingen bra start i torsdagens bortamöte med Rosseröd.

– Vi spelade helt bedrövligt dåligt. Vi var inte alls inne i det, gick inte in i duellerna och stod för dåliga ingripanden på båda målen. Om…

Publicerad: Uppdaterad: