Förra året anmälde sig tolv deltagare till Damernas Afton. I år var det 26 spelare som var med och spelade. Detta trots att maxdeltagandet var 24 spelare. ”Det var en stor ­efterfrågan på platserna”, säger chefstränaren Anna Meto. Foto: Privat

Slår ett slag för damtennisen: ”Intresset ökar för varje år”

Återkommande eventet lockade rekordmånga deltagare

2018-03-08 LAIK Tennis årliga evenemang, Damernas Afton, ­lockade i år rekordmånga deltagare. En vecka hade man på sig att anmäla sig till klubbkvällen. Men platserna tog slut redan efter fyra timmar.
– Det var en stor efterfrågan på platserna och flera ­anmälde sig till och med som reserver, säger Anna Metso, chefstränare i LAIK Tennis.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Malin Rindvik, malin@lysekilsposten.se0523-667088
Annons
Nyhetsarkiv