"Det är så vidrigt och äckligt. Fönstren och alla dörrhandtag var nerkletade, så himla äckligt" säger förskolläraren Sara Hansson. Bild: Sotenäs kommun

Skola nerkletad med bajs

2018-10-29 På måndagsmorgonen gjorde personalen på Hunnebostrands förskola en otrevlig upptäckt när de kom till jobbet.  Förskolans fönster och dörrhandtag var nerkletade med avföring.
– Det är så vidrigt och äckligt, säger förskolläraren Sara Hansson.

Förskolepersonalen förstod till en början inte vad som hade hamnat på fönstren och dörrhandtagen.

– Först trodde de att det var någon form av lera och tänkte “vad är detta?” Men sedan förstod vi på lukten att det handlade om avföring, förklarar Eva Hansson, rektor på skolan.

Som tur var hade förskolan studiedag på måndagen, och inga barn eller föräldrar befann sig på skolan…

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv