Nu tar kommunrevisorerna till orda i den infekterade politiska debatten om äldreboendet i Fiskebäck mellan kommunalrådet Jan-Olof Johansson (S) och oppositionsrådet Ronald Rombrant (Lysekilspartiet).

Revisionen tillbakavisar påstående

”Vi har varken muntligt eller skriftligt uttalat någon uppfattning om Lysekilspartiets föreslagna väg”

2018-02-16 Nu tar kommunrevisorerna till orda i den infekterade politiska debatten om äldreboendet i Fiskebäck mellan kommunalrådet Jan-Olof Johansson (S) och oppositionsrådet Ronald Rombrant (Lysekilspartiet).

– Vi revisorer har aldrig, varken muntligt eller skriftligt, uttalat någon uppfattning om Lysekilspartiets ”föreslagna väg” i denna politiska fråga, skriver Mikael Pehrsson, ordförande, och Anita I Andersson, vice ordförande i kommunrevisionen.
Det hör till ovanligheterna att kommunrevisorerna uttalar sig i en pågående politisk debatt.
Men den här gången gör de ett undantag, då de anser att det behövs ett klarläggande för fullmäktiges ledamöter och även media.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv