I Lysekil har insamlingssystemet med fyrfackskärl funnits i flera år, först hos ett antal hushåll som varit ”testpiloter” och sedan som ett ordinarie alternativ. Det nya systemet har visats vid flera tillfällen på Siviks återvinningscentral.

Rambo avbryter upphandling – bara ett anbud lämnades in

Senarelagt införande av fyrfackskärl i Munkedal, Sotenäs och Tanum

2017-11-18 Lysekil har infört insamling av sopor i fyrfackskärl. Men i Munkedals, Sotenäs och Tanums kommuner dröjer det längre än man trodde innan sådan insamling blir verklighet.

Bara ett anbud har nämligen kommit in efter att Rambo gått ut med förfrågningsunderlag för upphandling av insamlingsuppdraget för de tre kommunerna. Det har lett till att Rambo nu avbryter upphandlingen.
– Det är mycket tråkigt att det endast kommit in ett anbud på insamlingsuppdraget för Munkedal, Sotenäs och Tanums kommuner, säger Anne Svensson, projektledare för det nya insamlingssystemet på Rambo.

Läs hela texten i papperstidningen eller e-tidningen. Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: http://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

 

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv