”Det här är ett strålande bevis på att även politiker kan åstadkomma något snabbt, bara vi är helt överens mellan partigränserna. I den här frågan har vi samarbetet väldigt bra, säger förre riksdagsledamoten Kent Olsson (M), ordörande i Utbildningsnämnden, som ger en extra eloge till Jeanette Jansson (Lysekilspartiet), vice ordförande i Utbildningsnämnden.

Vill satsa fyra miljoner på renovering av Brastad Arena

”Vi är överens i Utbildningsnämnden”

2017-10-25 Fyra miljoner kronor ska satsas på Brastad Arena. Politikerna i Utbildningsnämndens presidium är överens. Vid nämndens möte på onsdagen togs beslut om att begära pengarna från kommunens investeringsberedning.

– Det här är ett strålande bevis på att även politiker kan åstadkomma något snabbt, bara vi är helt överens mellan partigränserna. I den här frågan har vi samarbetet väldigt bra, säger förre riksdagsledamoten Kent Olsson (M), ordförande i Utbildningsnämnden, som är tämligen säker på att deras begäran kommer att gå igenom, då de största politiska partierna i kommunen är överens.

Läs hela texten i papperstidningen eller e-tidningen. Tidningen kan läsas från klockan 16.00 varje utgivningsdag. Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: http://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafsson, ahlbin@lysekilsposten.se0523-667083
Annons
Nyhetsarkiv