Svackus myr (tidigare kallad Svartkus myr) fungerar idag som en extra reserv som fylls med vatten från Kärnsjön. Nu för LEVA i Lysekil en dialog med grannkommuner för att arbeta fram en plan för ett reservvatten i egentlig mening.

Plan för reservvatten tas fram

LEVA i Lysekil för dialog med grannkommuner

2017-11-26 Kommunala bolaget LEVA för idag dialog med ett antal grannkommuner för att i samråd arbeta fram en plan för ett reservvatten för det kommunala dricksvattnet i Lysekils kommun.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv