Teater i kulturcentret i Yalambojoch; I centrum av kulturcentret finns en plats där det kan hållas fester vid högtider och även teater. Teater används i terapeutiskt syfte. Foto: Per Bylund

Per Bylund föreläste på Lysekils Stadsbibliotek om Guatemala

2018-10-31 Per Bylund är uppvuxen på ön Fyn i Danmark. Han var som 15-åring med och startade Fyns första miljö­klubb. När sedan Per träffade en flykting från Gua­temala gifte de sig. När deras dotter var tre år reste de ner till byn Yalambojoch i Guatemala och har sedan dess levt sitt liv där. Några månader om året reser han runt och håller föredrag och arbetar med att hitta sponsorer till skolan i Yalambojoch. Häromdagen gästade han Lysekils Stadsbibliotek.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv