Nando Ramadani och Homam Kousa, två glada ungdomar som gärna skapar egen musik. Foto: Gunn-Britt Ljungström

Open Mic öppnar för musikalisk kreativitet

2018-02-22 På Örekilsgården var det full musikalisk aktivitet när ungdomarna skapade och uppträdde med musik under måndagen. Open Mic arrangerades på Örekilsgården av Ung Fritid som en del av sportlovsaktiviteterna i Munkedals kommun. Att skapa musik var mycket roligt tyckte ungdomarna.

Under måndagen arrangerades Open Mic på Örekilsgården i Munkedal. Här samlades ett antal ungdomar i åldern 13 till 22 år för att skapa musik och för att uppträda på scen.

Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv