Hampus Eiversson spelade fram till ett av målen som Munkedal gjorde under fredagskvällen. Arkivbild: Lennart Hård

Ny tung förlust för Munkedals BK

Räckte inte till: ”Har svårt att vända underläge”

2017-10-23 Känslan var den rätta före match – Munkedal var ute efter revansch. Men när Skärgårdens SK utökade sin ledning i andra perioden hade Munkedal svårt att vända på underläget.

Det fortsätter att gå tungt för Munkedals BK i hockeytrean. Fyra förluster och två vinster har det blivit hitintills och i fredags var det återigen dags för match.
– Vi startar bra även om vi ligger under med en puck i ­början. ­Efter tolv minuter kvitterar vi tack vare Hampus Karlsson och sedan gör de 2-1 på oss. Vi behåller ändå känslan att vi kommer att lösa det här.

Läs hela texten i papperstidningen eller e-tidningen. Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/

Publicerad: Uppdaterad: