Vaktbolaget började patrullera Lysekils gator och torg i tisdags kväll. Om en månad ska insatserna utvärderas. Foto: Gabriel Berndtsson

Nu patrullerar väktare på kvällarna i Lysekil

”Det är tänkt att vara trygghetsskapande genom en tydlig närvaro i staden men det är en kortsiktig lösning”

2018-02-09 Väktarinsatserna som finansieras av Lysekils kommun och handlare startade i tisdags kväll. Det var skadegörelser under nyårsfirande som fick bägaren att rinna över.
Framförallt är det de kvällsöppna matbutikerna som har de största problemen, men även andra butiker har haft påhälsningar, allt från snatterier till skadegörelse.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

 

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtsson, gabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv