Nästa testplats för Sea Twirls stora verk kan bli utomlands

Nytt bolag skapar framtida möjligheter i Norge

2018-02-20 Till sommaren har vindkraftföretaget Sea Twirl haft sin testanläggning vid Lysekil i tre år. Men nästa projekt som handlar om ett havsplacerat vindkraftverk på en megawatt lär inte bli vid Västkusten.
– Vi jobbar på att hitta en testplats för detta som troligtvis kommer att bli utomlands, säger Gabriel Strängberg, vd vid Sea Twirl.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv