”Vi jobbar hela tiden med att bredda sortimentet, utöka verksamheten och arbeta på en bredare marknad geografiskt. I dagens läge har vi kunder i hela Skandinavien och även till en mindre del i övriga Europa. Vi kan konkurrera med både öststaterna och Kina”, säger LPTechs vd Jörgen Sundgren. Foto: Thomas Andersson

LP Tech femma i Tillväxtligan 2018 Lysekilsföretaget ökade omsättningen med 99 procent

2018-10-27 Femteplatsen på Tillväxtligan i Fyrbodal. Där placerar sig Lysekils-företaget LP  Tech. Omsättningsökningen uppgick förra året till 99 procent.
– Jag ser tre anledningar till att vi kunnat öka så mycket. Vi har haft rätt produkter, rätt kunnande och rätt personal, säger företagets vd Jörgen Sundgren.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv