LHK-damerna avslutade med seger

Laget går en osäker framtid till mötes – ”Vet inte hur det kommer att se ut nästa säsong”

2015-03-23 – Det var kanske ingen jättebra match, då vi stundtals kom in i Melleruds tempo. Men vi var ändå det klart bättre laget och segern var aldrig hotad.
Det säger LHK:s Amelie Olsson när hon summerar LHK-damernas sista match för säsongen.

Det blev till slut en åttonde plats i tabellen för LHK. Laget som Anders Johansson har haft att tillgå under säsongen har, speciellt på bortaplan, varit tunt. Exempelvis har målvakten Fanny Bergman vid ett antal tillfällen fått agera utespelare. Så var fallet även mot Mellerud, i en match som Fanny fick känna på hur det är att göra mål framåt, då hon sköt en straff i mål till 10-18.

Med på planen var också en krasslig Amelie Olausson och en halvskadad Fanny Govik Schafhausen.

– Det blev jobbigt i den andra halvleken. Inte minst med tanke på att vi inte hade några avbytare, säger Amelie Olsson som gjorde fyra av sina fem mål under den första halvleken.